portretfotograaf-doelburg-Robbin van Turnhout

Robbin van Turnhout

Robbin van Turnhout (1971) woont met zijn vrouw en twee kinderen in Zutphen. In 2008 behaalde hij het diploma van vakfotograaf aan de Fotovakschool in Apeldoorn. Hij fotografeert voor zowel particulieren, bedrijven, als gemeenten en organisaties. Samen met collega-fotograaf Bas Weetink runt hij FotoStudio 1309 in Het Arsenaal in Doesburg.
“Mijn enthousiasme voor fotografie is ontstaan toen ik voor het eerst een digitale camera in mijn handen had. Het direct kunnen zien of een foto ‘gelukt’ is, samen met de creatieve mogelijkheden die Photoshop bood, spraken mij enorm aan.”
Inmiddels fotografeert hij alweer zo’n 18 jaar met veel passie en plezier, waarvan de laatste 12 jaar als professioneel fotograaf.
“Ik ben bovenal een ‘mensenfotograaf’ wat vooral terug te zien is in mijn portretten. Hierin heb ik inmiddels mijn eigen, herkenbare stijl ontwikkeld. Ook voor een workshop, foto’s voor de (bedrijfs)website of fine art portetfotografie kun je bij mij terecht, waarbij nauwkeurigheid en afwerking mijn handtekening zijn.”
Wil je meer informatie of heb je vragen, neem dan gerust contact met mij op via het contactformulier. Volg mij ook op Facebook, Instagram of LinkedIn.